Admicom hakee talousasiantuntijaa Adminet Lite -käyttöönottoprojekteihin (Jyväskylä)

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Admicom
Viestit: 16
Liittynyt: 27 Joulu 2017, 11:11

Admicom hakee talousasiantuntijaa Adminet Lite -käyttöönottoprojekteihin (Jyväskylä)

Viesti Kirjoittaja Admicom »

Meillä on avoin työpaikka asiakaspalveluhenkiselle ja energiselle talousasiantuntijalle Jyväskylän toimipisteessämme. Tehtävässäsi tulet toimimaan osana Lite-tiimiä osallistuen asiakasyritysten Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteihin. Koulutat asiakkaan tilitoimistoa Adminetin käytössä, minkä lisäksi autat asiakasta käyttöönoton aikana hoitamalla käytännön asioita sekä siirtämällä tietoja asiakkaan aiemmasta ohjelmistosta Adminettiin.

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin, joten aiempi kokemus asiakastoimialoiltamme rakentamisesta, talotekniikasta tai teollisuudesta ei ole välttämätöntä. Työpaikka sijaitsee Jyväskylän toimipisteessämme osoitteessa Väinönkatu 26. Kyseessä on kokoaikatyö ja töiden aloitus sovitaan kanssasi erikseen.

Lue lisää ja hae: https://www.admicom.fi/tyopaikat/talous ... te-1-2020/

Ps. Kirjanpidon ja palkanlaskennan osaamisesta on hyötyä myös muissa avoimissa paikoissamme https://www.admicom.fi/uutiset/avoimia- ... mpereella/ :wink: