Hyvä AvistaX-käyttäjä!

Keskustelua Avistasta
AvistaX
Viestit: 1
Liittynyt: 13 Kesä 2018, 09:27

Hyvä AvistaX-käyttäjä!

Viesti Kirjoittaja AvistaX »

Aktiivinen työurani on loppusuoralla ja samalla päättyvät AvistaX-taloushallinnon ohjelmien toimitukset / päivitykset. Suosittelen tilalle kätevää ja helppokäyttöistä Merit Aktiva -ohjelmistoa.

Merit Aktiva on selainpohjainen kirjanpito-ohjelmisto, jota voidaan käyttää kaikissa laitteissa, jotka ovat yhteydessä internetiin. Siirtyminen Merit Aktivaan on helppoa: kun syötät AvistaX-ohjelmasta luodusta tuloslaskelmasta ja taseesta alkusaldot Merit Aktivaan, voit jatkaa kirjanpitoasi siitä mihin jäit AvistaX-ohjelmassa. Voit tuoda asiakas- ja toimittajatiedot sekä varastonimikkeet Merit Aktivaan Excel-tiedostona.

Merit Aktivan kokeileminen on ilmaista ilman aikarajaa sataan tositteeseen saakka. Jos päätät siirtyä Merit Aktivaan, saat AvistaX:n käyttäjänä Merit Aktiva -ohjelman lisenssimaksuista 50 %:n alennuksen vuoden loppuun saakka. Saat alennuksen, kun kirjoitat tilauslomakkeen Syötä kampanjakoodi-kenttään koodin: avistax sivulla https://www.meritaktiva.fi/hinnat/

Lisätietoja Merit Aktivasta ja sen toiminnoista saat sivulta www.meritaktiva.fi tai ottamalla yhteyttä heidän ilmaiseen asiakastukeensa.


AvistaX-Ohjelmat
Juhani Sipilä