Sinustako uusi vahvistus Vapo Oy:n controller-tiimiin?

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Express
Viestit: 31
Liittynyt: 16 Huhti 2014, 11:52

Sinustako uusi vahvistus Vapo Oy:n controller-tiimiin?

Viesti Kirjoittaja Express »

Vapo Oy hakee controlleria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan polttoaineiden operatiivista talousraportointia ja analysointia.

Työtehtävissäsi osallistut mm. turve- ja puupolttoaineiden:

• Kustannuslaskenta-ja vaihto-omaisuusprosesseihin liittyvien laskelmien ylläpitoon, raportointiin ja tietojen analysointiin
• Toiminnanohjausjärjestelmien käyttöön
• Vapon liiketoimintojen tukemiseen talousraportoinnissa, vuosisuunnittelussa ja raportoinnin kehittämisessä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää taloudellista ymmärrystä ja kokemusta talousraportoinnista, tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta, tiimipelaajan asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Koulutustaustasi voi olla esim. tradenomi. Englannin kielitaito, kiinnostus eri tietojärjestelmiä kohtaan sekä erinomaiset excel-taidot ovat iso etu.

Tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Jyväskylä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Suvi Kupiainen, puh. 040 8211 276. Parhaiten tavoitettavissa ti 5.12. klo 8–11 tai pe 8.12. klo 15–16.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2017 osoitteessa http://www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo on bioenergian johtava toimittaja ja kehittäjä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Vapo tuottaa vastuullisesti energiaa muun muassa turpeesta ja puusta sekä toimittaa asiakkailleen erilaisia ympäristöliiketoimintaratkaisuja. Vapo on markkina-alueellaan tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria.

Hakuaika alkaa: 28.11.2017
Hakuaika päättyy: 11.12.2017

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... c1042d6573