Vapo-konserni hakee talouspäällikköä Jyväskylään

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Express
Viestit: 30
Liittynyt: 16 Huhti 2014, 11:52

Vapo-konserni hakee talouspäällikköä Jyväskylään

Viesti Kirjoittaja Express » 12 Maalis 2018, 12:05

Vapo-konserni hakee Jyväskylään

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konsernitilinpäätöksen ja ulkoisen raportoinnin toteutuksesta sekä konsernin Suomen yhtiöiden kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksistä.

Olet ulkoisen laskentatoimen ammattilainen ja vastuullasi on ohjata ja kehittää konsernin ulkoista raportointia ja laskentatoimen yhdenmukaisuutta yhteistyössä talousjohtajan kanssa. Kokemus yritysjärjestelyistä ja niihin liittyvistä konsernilaskennan ja verotuksen erityiskysymyksistä katsotaan eduksi. Toimit osana Vapo-konsernin talousorganisaatiota ja raportoit konsernin talousjohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
• Suomen kirjanpitolain ja verotuksen tuntemusta
• Konserni- ja IFRS-laskennan tuntemusta ja kokemusta käytännön toteutuksesta
• Vuorovaikutus- ja johtamistaitoja
• Sujuvaa englannin kielen taitoa
• Kykyä ylläpitää ja kehittää talousjärjestelmiä (Microsoft AX ja Basware FPM)

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään Vapo-konsernin talousraportointia osana ammattitaitoista taloushallinnon asiantuntijatiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Koivula, puh. 050 570 5589, pe 16.3. klo 13-15 sekä ke 21.3. klo 13-15.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 25.3.2018.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 9.3.2018
Hakuaika päättyy: 25.3.2018

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... b3b25a204f