Vapo hakee Jyväskylään pääkirjanpitäjää

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Express
Viestit: 30
Liittynyt: 16 Huhti 2014, 11:52

Vapo hakee Jyväskylään pääkirjanpitäjää

Viesti Kirjoittaja Express » 28 Loka 2018, 07:40

Vapo-konserni hakee Jyväskylään

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan konsernitilinpäätöksen ja ulkoisen raportoinnin toteutuksesta sekä konsernin Suomen yhtiöiden kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksistä.

Olet vahva ulkoisen laskentatoimen ammattilainen ja sinulla on kokemusta konsernitilinpäätöksistä ja IFRS-standardin tuntemusta. Kokemus konsernilaskennan ja verotuksen erityiskysymyksistä katsotaan eduksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä Vapo-konsernin talousorganisaation kanssa ja raportoit konsernin ulkoisesta laskennasta vastaavalle talouspäällikölle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
Suomen kirjanpitolain ja verotuksen tuntemusta, tilinpäätöksen hallintaa
Vahvaa konserni- ja IFRS-laskennan tuntemusta ja kokemusta käytännön toteutuksesta
Vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
Sujuvaa englannin kielen taitoa
Talousjärjestelmien vahvaa osaamista (Microsoft AX ja Basware) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään Vapo-konsernin taloustoimintoja osana ammattitaitoista taloushallinnon asiantuntijatiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Eija Saario, puh. 050 540 5815, ma 29.10. klo 12-13 ja klo 16.30-17.30 sekä ke 7.11. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 11.11.2018.

Olemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow & Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme nyt noin 700 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Konsernimme toiminnallinen organisaatio muuttui 1.5.2018. Konsernimme emoyhtiönä toimii Vapo Oy, kuten aikaisemminkin, mutta konsernin toimintaa ohjataan aikaisempien maayhtiöiden sijaan divisioonittain. Rakenneuudistuksella ei ollut vaikutusta yhtiön juridisiin rakenteisiin. Päivittäinen toiminta ja asiakassuhteet pysyvät ennallaan.

Hakuaika alkaa: 25.10.2018
Hakuaika päättyy: 11.11.2018

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... 979fedba25