Vapo Oy hakee Group Controlleria vastaamaan konsernin talousraportoinnista

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Express
Viestit: 30
Liittynyt: 16 Huhti 2014, 11:52

Vapo Oy hakee Group Controlleria vastaamaan konsernin talousraportoinnista

Viesti Kirjoittaja Express » 26 Loka 2017, 12:02

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan konsernin talousraportoinnista ja talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmien ylläpidosta sekä edelleen kehittämisestä. Olet osa konsernin controller-organisaatiota ja raportoit konsernin talousjohtajalle.

Tehtävän päävastuut pitävät sisällään mm.:

• Konsernin talousraportointiprosessin ohjaus ja konsernilaskenta (aikataulutus, sisäiset vyörytykset ja konsolidoinnit, arvonalennustestaus)
• Konsernin rullaavan ennusteprosessin sekä vuosisuunnittelun hallinta ja koordinointi
• Konsernin talouden suunnittelu-, raportointi- ja konsolidointijärjestelmien pääkäyttäjyys
• Yhteistyö konsernin Treasury-organisaation sekä talouspäällikön kanssa sisäisen ja ulkoisen talousraportoinnin täsmäyttämiseksi
• Talousraportoinnin jatkuva parantaminen sekä taloudellisten tunnuslukujen analysointi yhdessä liiketoimintojen ja muun controller-organisaation kanssa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista ja kokemusta konsernin talouslaskennasta ja -raportoinnista sekä ennen kaikkea analyyttistä ajattelua ja valmiutta haastaa liiketoimintoja taloudellisen kehityksen seuraamiseksi. Työskentely matriisiorganisaatiossa vaatii tiimipelaajan asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Omaat myös hyvät koulutustaidot ja hallitset talousraportoinnin järjestelmät. Kokemus IBM:n talouden raportointi- ja suunnittelujärjestelmistä (Cognos, CDM) katsotaan eduksi.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava rooli yhdessä Suomen suurimmista energia-alan yrityksistä. Toimipisteenäsi voi olla joko Jyväskylä tai Vantaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Suvi Kupiainen, puh. 040 8211 276. Parhaiten tavoitettavissa ke 1.11. klo 9-10, to 2.11. klo 9-10 ja ti 7.11. klo 9-10.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2017 osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo on bioenergian johtava toimittaja ja kehittäjä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Vapo tuottaa vastuullisesti energiaa muun muassa turpeesta ja puusta sekä toimittaa asiakkailleen erilaisia ympäristöliiketoimintaratkaisuja. Vapo on markkina-alueellaan tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria.

Hakuaika alkaa: 25.10.2017
Hakuaika päättyy: 10.11.2017

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... e47c6fc86b