Vapo hakee kirjanpitäjää Jyväskylään

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Express
Viestit: 30
Liittynyt: 16 Huhti 2014, 11:52

Vapo hakee kirjanpitäjää Jyväskylään

Viesti Kirjoittaja Express » 17 Helmi 2017, 10:25

Haemme Vapo-konsernin talouspalvelukeskukseen Jyväskylään tilinpäätöstaitoista

kirjanpitäjää.

Olet osa ammattitaitoista taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja sinulla on kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä jo useamman vuoden ajalta. Suoriudut itsenäisesti kaikista kirjanpidon eri vaiheista.

Vastaat päivittäisestä kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä ml. lakisääteiset ilmoitusten teosta kirjanpitolain ja konsernin ohjeiden mukaisesti. Opastat asiakkaita ja ylläpidät ohjeistusta taloushallinnon palveluista. Vastaat käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Osallistut tarvittaessa myös muihin talouspalvelukeskuksen tehtäviin.

Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) sekä kirjanpidon ja verotuksen syvällistä osaamista. Olet vuorovaikutustaitoinen, vastuullinen ja palveluhenkinen. Saat asioita tapahtumaan. Sinulla on kyky omaksua ja käyttää eri tietojärjestelmiä sekä hyvä englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelukeskuksen päällikkö Sari Kalho, puh. 0400 992 618, ti 21.2.2017 klo 15-16 ja ma 27.2.2017 klo 9-10.

Jätä hakemuksesi viimeistään 5.3.2017.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... 68f02edb48