Etsinnässä kirjanpitäjä + kirjanpidon opettaja

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Jami
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Loka 2015, 19:58

Etsinnässä kirjanpitäjä + kirjanpidon opettaja

Viesti Kirjoittaja Jami » 10 Loka 2015, 20:07

Olemme perustaneet hetki sitten osakeyhtiön ja hakusessa olisi nyt henkilö joka tekisi hetken aikaa kirjanpidon ja samalla opettaisi minulle perus kirjanpidon niin että jatkossa voisin tehdä sen itse. Nyt alussa kausiveroilmotus aika on vuosi joten mikään kauhea kiire asialla ei ole.

Maksuliikenteeseen käytämme Holvi palvelua (http://blog.holvi.com/fi/2014/08/27/hol ... -kaytossa/) ja olisi hyvä että Holvista olisi joka ennestään kokemusta tai sitten kiinnostusta siihen. Korttimaksujen vastaanottoon toistaiseksi ainakin iZettle käytössä (jota varten on vielä pitänyt avata erillinen tili Nordeaan koska Holvin iban tilit sijaitsevat Saksassa ja ainakaan toistaiseksi iZettle ei suostu tilittään maksuja suoraan sinne).

Johtuen holvista ainakin toivomukseni on että sieltä saataisiin kohtuu valmista kamaa kirjanpitoon, niin että kirjanpidon tekeminen pitäisi olla vähemmän työllistävää.

Yritys sijaitsee Urjalassa ja koska tätä asiaa voi olla hieman hankalampi sivusta seurata netinyli niin paras ehkä olisi jos tekijä olisi järkevällä etäisyydellä. Tampere, Forssa, Hämeenlinna...

Jami
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Loka 2015, 19:58

Re: Etsinnässä kirjanpitäjä + kirjanpidon opettaja

Viesti Kirjoittaja Jami » 10 Loka 2015, 22:12

Lisätään vielä se että oma uskomukseni on että meidän kirjanpito on aika simppeli ja helppo. Ei pitäisi olla mitään kauhean ihmeellistä.

Vastaa Viestiin