Kirjanpitäjä (Tampere / Oulu) | Admicom Finland Oy

Tarvitseeko yrityksesi kirjanpitäjän? Tai tilitoimistosi lisää työntekijöitä? Etsi kirjanpitäjiä palvelukseesi tässä osiossa.
Admicom
Viestit: 12
Liittynyt: 27 Joulu 2017, 11:11

Kirjanpitäjä (Tampere / Oulu) | Admicom Finland Oy

Viesti Kirjoittaja Admicom » 08 Touko 2019, 12:30

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät täysin sähköisen ja pitkälle automatisoidun kirjanpidon parissa?

Admicomilla on jälleen kovan kasvun vuoksi uusi avoin työpaikka. Tällä kertaa etsimme kirjanpitäjää Tampereen tai Oulun toimipisteeseemme. Työllistämme yli 120 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa.

Voit olla kokenut konkari tai työurasi alkutaipaleella. Saat työtehtävääsi laadukkaan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana nuorekasta yli 20 henkilön kirjanpitotiimiämme, joka tarjoaa sinulle laajan tukiverkon ja hyvät edellytykset kehittää itseäsi asiantuntijana.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi viimeistään 22.5.2019! Työpaikkailmoitukseen: https://www.admicom.fi/tyopaikat/kirjan ... lu-5-2019/

Voit tutustua meihin työnantajana kirjanpitäjämme Heli Nivalan työntekijätarinan avulla: https://www.admicom.fi/uutiset/tyonteki ... li-nivala/