Sivu 1/1

Tilitoimisto ja mainostoimisto yhdessä! Happy Huu Oy

Lähetetty: 27 Syys 2017, 11:51
Kirjoittaja Nabu
Happy Huu Oy on vuonna 2017 perustettu tili- ja mainostoimisto. Tarjoamme palveluita asiakaslähtöisesti ja pyrimme räätälöimään palvelumme aina asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Meille asiakas ei ole kasvoton "palkanmaksaja", vaan olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan.

Palvelumme eivät ole sidottu paikkakuntaan, joten asuitpa sitten missä tahansa olet meille tervetullut! Kirjanpito tositteet kelpuutamme niin sähköisesti kuin paperisina versioina.

Tarvitsetpa sitten kirjanpitäjää, kotisivuja, logoa tai mitä tahansa mainosmateriaalia, käy tutustumassa sivuihimme http://huu.fi ja ota yhteyttä! Toteutamme myös erinäisiä ohjelmointiprojekteja, joten jos sinulla esimerkiksi on jo olemassa olevat kotisivut, mutta haluaisit uudistaa ja lisätä ominaisuuksia älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kaikki kirjanpitofoorumin kautta asiakkaiksemme saapuvat saavat lisäksi alennuksen. Tilitoimisto asiakkaat saavat -25% kahdesta ensimmäisestä laskusta ja mainostoimistoasiakkaat -10% per tilaus. Ilmoitat vain sopimuksen teon yhteydessä koodin kpf2017 ja säästät rahaa!

Happy Huu Oy | https://huu.fi - Ei pöllömpi valinta

Re: Tilitoimisto ja mainostoimisto yhdessä! Happy Huu Oy

Lähetetty: 28 Syys 2017, 11:00
Kirjoittaja myokymia
Onnea valitsemallanne tiellä!

Re: Tilitoimisto ja mainostoimisto yhdessä! Happy Huu Oy

Lähetetty: 28 Syys 2017, 20:34
Kirjoittaja Moderator
Ensimmäinen kerta kun kirjanpitofoorumin käyttäjille tarjotaan omaa alennuskoodia! Mukava juttu ja onnea yritykselle!