Oman verkkokaupan perustaminen

Tietoa verkkokaupan pitämiseen liittyen
Yritysvinkit
Viestit: 2
Liittynyt: 15 Tammi 2017, 11:47
Viesti:

Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja Yritysvinkit » 17 Maalis 2017, 16:09

Täällä pyörii varmasti paljon aloittelevia yrittäjiä, joten päätin perustaa oman ketjun verkkokaupan perustamisen käsittelyyn. Kirjoitin itse ohjeet, kuinka verkkokaupan perustaminen onnistuu 180 euron budjetilla: http://yritysvinkit.fi/verkkokaupan-per ... udjetilla/. Aiheesta ei ihan liikaa löydy tietoa, joten toivottavasti tästä on jollekin hyötyä. Sivut maksavat kuitenkin ammattilaisen tekemänä useita tuhansia euroja.
.

Villek
Viestit: 4
Liittynyt: 29 Heinä 2017, 08:14
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja Villek » 30 Heinä 2017, 04:50

Mielenkiintoinen kirjoitus! Täällä myös vinkkejä samaan asiaan: http://www.perustaomaverkkokauppa.fi/ve ... ustaminen/.

Verkkokaupan pystyy perustamaan todella edullisesti, jopa pelkällä webhotellin kustannuksella, mutta se ei ole useinkaan järkevää. Myyntiä tekevän verkkokaupan perustaminen on aivan eri asia.. ja siihen kannattaa monesti panostaa myös enemmän. Mietin tässä samalla, että mitä tilitoimistopalveluita voisikaan myydä verkkokaupan kautta? :)

AnnaMantynen
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Joulu 2017, 09:29
Viesti:

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja AnnaMantynen » 18 Joulu 2017, 09:40

Hyviä artikkeleita molemmat. Minulla on jo pitkään ollut ajatuksena perustaa oma verkkokauppa.

Onko WooCommerceen nykyään mahdollista saada Suomen verkkopankkimaksut integroitua mukaan?
Yhdistä kalliit lainat yhdeksi https://www.yhdistalaina.com

verkkis
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Joulu 2017, 17:44

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja verkkis » 27 Joulu 2017, 17:52

AnnaMantynen kirjoitti:Hyviä artikkeleita molemmat. Minulla on jo pitkään ollut ajatuksena perustaa oma verkkokauppa.

Onko WooCommerceen nykyään mahdollista saada Suomen verkkopankkimaksut integroitua mukaan?
Hyviä juttuja, varsinkin woocommercesta kattavasti teknistä tietoa tuossa ekassa artikkelissa. Tosin se kaupan linkki (popupkortit.fi) jutun lopussa ei toiminut, onkohan jo suljettu kauppa?

Käsittääkseni Checkoutin palvelut saa kytkettyä woocommerceen, eli onnistuu Suomen verkkopankkimaksut. Näistä taisi myös aloittaja mainita jutussaan.

Pakko ihan vielä itsekin mainostaa omaa sivuani osoitteessa http://www.verkkokauppaopisto.com/ josta löytyy myös yleistä tietoa verkkokaupan perustamisesta. Kannattaa tutustua :)

Ei muuta kuin tsemppiä vain kaikille omaa kauppaa suunnitteleville!

Marko77
Viestit: 2
Liittynyt: 02 Huhti 2018, 19:12

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja Marko77 » 02 Huhti 2018, 19:52

Moi,
Meillä tulossa yksi verkkokauppa projekti.
Kaupassa tulee olemaan reilu 3000 tuotetta, joten verkkokauppa-ohjelmaa mietitään.
Onko Prestashop yhtä helposti muokattavissa kuin WooCommerce?
Vai olisiko jokin muu ohjelma parempi?

tmi_fi
Viestit: 24
Liittynyt: 30 Maalis 2015, 09:59

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja tmi_fi » 31 Tammi 2019, 09:30

WooCommerce:sta on hyviä omakohtaisia kokemuksia. Vaatii luonnollisesti Wordpress jonkinlaista tuntemusta, mutta vaikeata/monimutkaista/koodipainotteista se ei todellakaan ole. Useimmilla webhotellitarjoajilla (.fi tunnus 9€/v + 10€/kk hosting) Wordpressin saa asennettua kätevästi ns. "1-click" periaatteella omilta sivuilta. Wordpressin teemaksi (joka toimii hienosti ilmaisen WooCommercen kanssa) voin suositella Avada:aa (kertamaksu noin 40€). https://avada.theme-fusion.com/woocommerce/ On joustava ja monipuolinen, sivuston demoista poiketen, saa tehtyä myös melko simppelin designin.

Verkkokauppias
Viestit: 1
Liittynyt: 05 Helmi 2019, 14:55

Re: Oman verkkokaupan perustaminen

Viesti Kirjoittaja Verkkokauppias » 08 Helmi 2019, 22:04

WooCommercesta on täälläkin kokemusta ja on kyllä toimiva. Avadasta ei ole kokemusta, mutta uskon sen olevan hyvä. Taitaa olla themeforestin myydyimpiä teemoja. Hostingiin kannatta mielestäni enemmän panostaa... 10 € tuntuu aika halvalta hinnalta paremmasta webhotellista. Nettisivuilla ei ole niinkään väliä, et mikä webhotelli on käytössä, mutta verkkokaupassa sen pitää oikeesti toimia pirun hyvin. Me ostettiin aikanaan woocommerrcen rinnalle premium webhotelli. Se maksaa, mutta toimii kuin unelma. Kaverille olin kehunut WooCommercea ja se on nähnyt meidän oman verkkokaupan. Näytin sille miten ohjelma pelaa, mutta siinä huomasi suht nopeasti, et ei tollanen "pc tyylinen" ohjelma sovi niile, jotka eivät ymmärrä nettisivujen tekemisestä mitään. Oli kuulemma liian vaikean tuntuinen. Shopifyta kokeiltiin ja sillä ne osasi ihan itse perustaa verkkokaupan. Tein serkun firmalle ite Shopifylla verkkokaupan ihan huvin vuoksi, kun muutenkin on kokemusta näistä nettikauppojen rakentamisesta. Pakko sanoa, et on se kyl hyvä softa (ei paras, mut hyvä). Serkun verkkokauppaan ei tarvittu mitään hienoja erikoisuuksia ja niistä saatiin suht pienellä vaivalla tosi hienot. Shopify ei ole edes ihan älyttömän hintainen, vaikka kyllä woocommercella pääsee halvemmalla. Voisin sanoa, et jos oot ihan kokematon verkkokaupan rakentaja, kokeile shopifyta. Shopify saattaa olla parempi vaihtoehto kuin Wordpress. Ero on vähän kuin PC vs MAC. Shopifysta löytyy netistä tietoa.. esim. https://www.tuotemaailma.com/shopify/

Vastaa Viestiin